alejandro_mendez
Restaurante

Os Cachivaches

Bio

Cachivaches é o soño de dous irmáns que empezaron a súa aventura en 2010.

Cachivaches por definición é un traste vello, con pouco orzamento e moitas ganas decidímonos e empezamos a nosa andaina, aos 5 anos o local quedóusenos pequeno e decidimos dar un  pasito máis e situarnos onde nos atopamos.

Obtivemos distintos recoñecementos e premios (concursos de tapas), criticas moi positivas en  distintitos medios  e a última no 2020 recomendados na Guía  Michelín.

Todo o proxecto non sería posible sen a axuda dos nosos pais, parellas, empregados, clientes, provedores e amigos, grazas a eles seguimos nesta viaxe sen perder un chisco de ilusión.

Alejandro formouse no IES  Sanxillao compaxinando o seu crecemento en diversos restaurantes da provincia. Nesa etapa resultou campión galego de cociña (2005) xunto a Pablo Vila, compañeiro desta asociación. Seguiu o seu camiño na escola de Luís  Irizar en Donosti realizando a súa practicas en  Subitjana (3 estrelas  Michelin), Miradoiro de  Uria, Alameda,  Zuberoa (todos eles con estrelas  Michelin).

Terminada a súa formación, traballo en  KoKotxa, o recoñecido  Arzak e diversos restaurantes españois.

Ao volver a Lugo e coincidir co seu irmán empezaron a crear Vos  Cachivaches.

Especialidades

Arroces, mariscos e peixes.