Koke_garcia
Restaurante

Restaurante Alberto.2

Bio

Desde ben pequeno, descubrín a vocación da cociña entre os fogóns do restaurante coa miña nai.

Formeime na escola de hostalería de Lugo e fixen  stage en varios restaurantes como:

Akelarre de Pedro Subijana (San Sebastián)

Via  Veneto (Barcelona)

Hotel Porta do Camiño (Santiago de Compostela)

As  Tinajas (Selecta)

Facenda dos Morais (México  DF)

No 2006 incorporeime á empresa familiar, xa como xefe de cociña do Restaurante Mesón de Alberto e no 2008 tomei as rendas da cociña de eventos.

Mesón de Alberto

Restaurante familiar, fundado en 1975, e que na actualidade rexenta a segunda xeración. Desde os seus inicios mantén a filosofía da cociña galega baseada no produto e nun trato personalizado.

No 2014, os dous irmáns crearon Eventos  Meson de Alberto incorporando a oferta dun Pazo en Viveiro e unha Leira en Mondoñedo para a celebración de eventos.

Actualmente: restaurante propio Alberto.2 en Lugo.

Especialidades
Cociña Galega